A day in the life of…

Diana & Christian i Berlin

Kontakt

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til denne blog. Vi vil gerne dele vores erfaringer, gode råd samt viden om byen og dens aktører, så fyr endelig løs – og er du selv Berlin-boende, så giv lyd!

Kontakt os via mail – villum (a) autofunk.dk

Christian blogger også på autofunk.dk og freeform101.org

7 Responses to “Kontakt”

 1. Henrik Kjærtinge says:

  Hej Villum. Fed side i har banket sammen her. Har nogle tøseveninder som skal til berlin her i April, og gav selvfølgelig en anbefaling til din hjemmeside. Fede billeder du har taget, og sjovt at følge lidt med i dit liv. Det er jo ved at være længe siden… Håber du/i har det godt.
  Kærlig hilsen

 2. sanne says:

  Hey, fin blog:) Jeg skal til Berlin her 1/7-1/8 ca. med tre andre. Vil super gerne finde et sted i Kreuzberg – kender i noget til noget eller et sted man skal søge?

  Håber på at høre fra jer!
  Hilsen Sanne

 3. admin says:

  Hej Sanne,

  Dejligt at du kan lide bloggen.

  Til korte ophold i Berlin (og alle andre større byer) er det billigt og nemt at bruge airbnb.com, den bruger jeg hele tiden.

  -Christian

 4. Hi Christian! I lost your email but found you here….how are you and the Diana?I am still here in Berlin in Neukoelln nowadays.Talked with Nina recently and she seems happy up there in DK.Take care and let me know how things are going.Tschuess

 5. admin says:

  Hey Daniel,
  Good to hear from you. Sending you a direct email now.
  -Christian

 6. Henning says:

  Er der nogen der ved om man kan købe en dvd med Anthony giddens, hvor han fortæller om den senmoderne teori herunder sociologi?

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment