A day in the life of…

Diana & Christian i Berlin

Dianas forældre ankommer – og det er bidende koldt

Med julen lige om hjørnet var dagen nu oprundet, hvor Dianas forældre ankom for at tilbringe julen her i Berlin. Turen herned gik smertefrit, så ved ankomst drog vi straks ud for at opleve lidt af byen. Første stop var det store julemarked på Alexanderplatz, som dog var underligt mennesketomt – på trods af, at det var fredag aften. Dette skyldtes dog helt sikkert kulden, som virkelig gik gennem marv og ben. Ubehageligt koldt, ja, faktisk så koldt at man næsten ikke kunne nyde pølserne! Så er det altså galt.

Vi gik derfor videre til næste stop, nemlig en kop varm glühwein i toppen af Galleria – det store stormagasin på Alexanderplatz, hvis restaurant på øverste etage har flot udsigt over hele pladsen. Tilmed fik vi vinduesplads – så der blev vi hængende lidt og tøede op. På hjemvejen meldte sulten sig, og der blev købt döner hos vores venner i Baghdad Imbiss’en på hjørnet ved Schlesisches Tor.

posted by Villum in Berlin,Gastronomie,Markeder and have No Comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment