A day in the life of…

Diana & Christian i Berlin

Markt Am Mauerpark og adventsrundfart på Spree

Vi startede dagen med at tage på det store traditionsrige marked, Markt Am Mauerpark, hvor vi tidligere har købt bl.a. cykler. Her fik vi snust lidt rundt, omend det var en kold omgang her om vinteren – specielt i disse dage, hvor kulden går igennem marv og ben.

Bagefter var en helt speciel oplevelse i vente: Nemlig adventsrundfart på én af de store både på Spree – floden som løber igennem Berlin. Dette var Dianas gode idé og viste sig at være helt enormt hyggeligt. Vi fik bord ved vinduet og kunne således nyde Berlin fra vandsiden, imens vi nød dejlig varm glühwein og grogg. Rigtig julehygge!

posted by Villum in Berlin,Gastronomie,Markeder,Sightseeing and have No Comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment