A day in the life of…

Diana & Christian i Berlin

Nico i Berlin

I aften skulle vi mødes med én af Dianas fransk/irske venner og vi havde aftalt at tage ud at spise. Han var lige på et kort endags visit i Berlin i forbindelse med arbejde, så det var perfekt at vi kunne mødes. Igen endte vi på White Trash Fastfood, men den går man altså bare ikke galt af. Diana og Nico har kendt hinanden i 5 år, og Christian har også mødt ham flere gange. Han har bl.a. været i Danmark et par gange på besøg, men vi fandt ud af, at det er omkring 2 år siden, at vi sidst har set hinanden, så det var vist også på tide. Det var super hyggeligt at catche op og som altid god stemning og god mad :-).

White Trash Fastfood

White Trash Fastfood

Den legendariske menu

Den legendariske menu

Nico og Christian

Nico og Christian i gang med forretten

Diana og Nico

Diana og Nico

Isdessert...

Isdessert...

Isdessert..

Isdessert..

posted by Diana in Uncategorized and have No Comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment