A day in the life of…

Diana & Christian i Berlin

Archive for February, 2010

Vand-mine i Falchensteinstrasse

Der er blevet lidt stille her på bloggen i forhold til tidligere, og det skyldes såmænd ikke at vi er blevet mindre udadvendte, men derimod at specialeskrivningen snerper til – og det meste af januar har vi således været mere eller mindre ufrivilligt buret inde foran computerne fra tidlig morgen til sen aften for at nå det inden vores deadline d. 26. februar.

Det betyder dog ikke at livet er fuldstændig begivenhedsløst – tværtimod. Der kommer nemt action snigende ind i lejligheden helt automatisk, som for eksempel igår hvor vi pludselig fandt ud af at der ikke var vand i hanerne. Hverken hos os eller hos over- eller underboerne. Dette skyldes, fortalte vores nabo, at der findes et håndtag i kælderen, som skal åbnes op når der har været aflæsere i bygningen (hvilket der var igår) – men hele opgangen var lidt i tvivl om hvem der egentlig havde nøglen til det rum i kælderen hvor håndtaget sidder.

I sådan en situation finder man ud af, hvor afhængig man egentlig er af vand. Både i køkken og på badeværelse – og ydermere fandt vi ud af, at man faktisk bliver sindsygt tørstig ved blot at vide, at vandet er begrænset (heldigvis har vi altid 2 liter på køl i køleskabet, men de kan jo også kun strækkes til et vist punkt – og kan jo slet ikke dække hverken opvask, udskyl eller bad).

Men nu er mennesket jo ikke helt idé-forladt, så vi fandt hurtigt ud af at vi faktisk sad på en veritabel vand-mine – i form af vores altan, som efter flere ugers snefald efterhånden var godt fyldt op med sne. Så vi fattede snehakke (et underligt køkkenværktøj vi fandt i en skuffe) og opsamlingsbaljer (store gryder, salatskåle, guldspande) og gik igang med hakke-smelte-opbevare proceduren, så vi altid kunne klare de fleste ting (dog minus bad og opvask).

Efter 1,5 vandløs dag og et indhug på ca. en trediedel af “minen” kom vandet igen. Så vi må gå ud fra at nogen fandt nøglen :)

posted by Villum in Berlin and have No Comments